🏡 stazhe dhe internship

🕵 Online 0 lexues | ⏳ 0 njoftime ne pritje 

Tirane, Internship Marketing

Tirane | Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo Fare impresa është duke rekrutuar kandidatë potenciale për internship marketing pranë një prej studiove ligjore dhe kontabël më prestigjioze, me eksperiencë disa vjeçare në konsulencen e in...
19/10/2021 10:40

Intership For Sales Activities

Tirane | Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri   njoftim per intershipinfo business solutions ofron mundesi intershipi per te gjithe kandidatet qe plotesojne kriteret e meposhtme:-te jene studente qe kane perfunduar ose jane ne perfundim te stud...
22/09/2021 13:49

Internship Ekonomik

Tirane | Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo Fare impresa është duke rekrutuar kandidatë potenciale për internship ne ekonomi pranë një prej studiove ligjore dhe kontabël më prestigjioze, me eksperiencë disa vjeçare në konsulencen e i...
06/08/2021 14:19

Internshipit Marketing

Tirane | Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo Expat hero është duke rekrutuar kandidatë potenciale për internship ne marketing pranë një prej studiove ligjore dhe kontabël më prestigjioze, me eksperiencë disa vjeçare në konsulencen e i...
28/07/2021 15:07

Internship Ekonomik

Tirane | Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo Fare impresa është duke rekrutuar kandidatë potenciale për internship ne ekonomi pranë një prej studiove ligjore dhe kontabël më prestigjioze, me eksperiencë disa vjeçare në konsulencen e i...
02/07/2021 09:51

Program Praktike Ne Otp Bank

Tirane | Lumi Lana/ Bulevard Je ne perfundim te studimeve universitare apo je diplomuar se fundmi? je i/e vetemotivuar, me ide inovatore dhe i/e gatshem per te marre persiper sfida te reja? ke deshire te punosh perkrah kolegesh...
23/05/2021 11:45

A doni te publikoni nje njoftim?

Publiko online. Eshte me e lehte se sa mendoni!
Publiko Njoftim