offer stage internship tek rruga e elbasanit stadiumi qemal stafa tira

Internship Në Studio Noteriale

Tirana | Rruga e Durresit/Zogu i zi Ofrohet internship në studio noteriale me kohë të pjesshme. të interesuarit të kenë njohuri të mira të gjuhës angleze , në përdorimin e kompjuterit, internetit, paketës office etj. ofr...
05/01/2021 09:09

Ofrohet Praktike Ne Pozicionin E Ekonomistes

Tirana | Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri Keni mbaruar studimet per finance kontabilitet dhe do te donit te vinit ne praktike ose te mesoni konkretisht ne nje firme te vogel juridike dhe shtepi botuese. keni pasion sistemet elektronike dhe mu...
05/11/2020 19:51

Developer

Tirana | Vasil Shanto Description: midland scientific is offering a hands on opportunity for an intern to learn everything needed to be a full stack web developer! continuous learning and development opportunities to work...
07/09/2020 19:28

Accounting & Related Tax Implication Analyst / Deloitte

Tirana | Rruga e Elbasanit/Ambasada USA -are you ready to apply your knowledge and background to exciting new challenges? from learning to leadership, this is your chance to take your career to the next level. search and apply for a job tod...
11/08/2020 08:42

A doni te publikoni nje njoftim?

Publiko online. Eshte me e lehte se sa mendoni!
Dergo Njoftim