Akademia Hollywood Tirane

Sherbime formimi dhe edukimi 12/01/2020 20:53 Post ID: 1830


Pagesa 3,600 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe
Adresa Rruga Qemal Stafa, Tirana, Albania - Harta
Lexime 150

Në Akademinë Hollywood, ajo që na bashkon eshtë dashuria për një edukim muzikor dhe teatral cilësor. Ne besojmë që edukimi artistik është një hap i rëndësishëm në edukimin e përgjithshëm të çdo individi, i cili përpos kënaqësisë artistike që sjell, bëhet një urë e rëndësishme në rritjen sociale të individit.Prej 2009 duke ofruar leksione muzikore dhe teatrale cilësore në qytetin e Tiranës.Leksionet tona variojnë nga individuale, në semi individuale dhe në grupe kolektive.Behuni pjese e jona!
Adresa: Rruga Qemal Stafa, TiraneAnetari ID: 3

photo

Njoftimi ID: 1830