Aparature multifunksionale per trajtimet e fytyres 10 ne 1 Tirane

Pajisje biznesi ne shitje 17/09/2022 14:32 Post ID: 82835


Pagesa 1,250 Euro
Qyteti - Zona Tirane - Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo
Adresa Rruga e Kosovareve, Tirana, Albania - Harta
Lexime 16

Aparature multifunksionale bukurie.
Te gjitha brenda një dizajni elegant dhe praktik.
I pajisur me sistem rrotash, kështu që nuk është e nevojshme të keni një pozicion fiks në sallon dhe ka fleksibiletet kur të punoni.
Nuk zë shumë hapësirë mund të përdoret edhe në sallone ku hapësira është e kufizuar.

Funksionet që kryen:
1. Heq aknet e zeza
2. Terapi high frekuencë
3. Furça masazhi
4. Spray
5. Ultrasonic
6. Avull fytyre
7. Llambë zmadhimi
8. Llambë për përcaktimin e tipit të lëkurës
9. Galvanik
10.Çekiç i ftohtë dhe i ngrohtë.