Shiten Kapriata Metalike Fier

Pajisje biznesi ne shitje 21/04/2022 08:31 Post ID: 65222


Pagesa 170,000 Leke
Qyteti - Zona Fier - Qender
Adresa Lushnje, Albania - Harta
Lexime 97

Shiten Kapriatat Me profile 100x100 me spensor 3.5mm dhe 100x40 me sp 3.5mm
1 kapriat eshte 22 metra e gjat( eshte e prer ne mest ) 11m + 11m per efekr transporti . ne fillim
eshte 40 cm e lart ne mest 1.6 metra ne fund 2.5 metra.
cmimi eshte per kapriat per / cop i ne vendin ku jane kapriatat . pa tranaport etj.