Shesim kompjutera,tavolina zyre karrige statike etj Fier

Pajisje biznesi ne shitje 05/04/2021 23:48 Post ID: 28670


Pagesa 19,000 Leke
Qyteti - Zona Fier - Patos
Adresa rruga muharrem agalliu - Harta
Lexime 25

shesim 10 kompjutera m egaranci te blere para nje muaji te german kompojuter tip HP I KOMPLETUAR,10 Nkarrige statike ,4tavolina zyre, dhe 10 pale kufje profesionale . total 190.000 te reja lek

Njoftimi ID: 28670