SHESE MAKINE PER AKULLORE MARKA “TECHNOGEL” Lushnje

Pajisje biznesi ne shitje 08/04/2021 21:01 Post ID: 26266


Pagesa 100 Euro
Qyteti - Zona Lushnje - Qender
Adresa Lushnje, Albania - Harta
Lexime 85

SHESË MAKINË PËR AKULLORE MARKA “TECHNOGEL”
Technogel është një lider botëror në prodhimin e makinerive dhe impianteve për prodhimin e akullores.
Makineri të pa përdorura në Shqipëri!
Për më shumë informacion ju lutem telefononi në numrin


Anetari ID: 4094

photo

Njoftimi ID: 26266