Paijsje per restorant piceri Elbasan

Pajisje biznesi ne shitje 31/03/2021 16:24 Post ID: 2377


Pagesa 8,000 Euro
Qyteti - Zona Elbasan - Qender
Adresa Elbasan, Albania - Harta
Lexime 504

Shes te gijtha pajsjet te picerise.
Pajsjet jan te githa italiane dhe jan blere te reja, kan punuar vetem 6 muaj
Shes banak picash me frigorifer te pershtatshem per te mbajt brumin.
Furre picash(e perdorur)me korend me 2 kate 60x100cm, perfshire banaku inoksit ku mbeshtet furri.
Fetatrice me disk preres 30 cm.
Brumatrice me 2 shpejtesi qe mbane deri ne 20 litra.
Set profesional, friteze, sobe gazi dhe zgare me banak inoksi i perfshire.
Motorre 110 cm3 me kosh per pica deri ne 40cm motorri ka vetem 2000 kilometra dhe eshte marka wujang.
Banak inoksi 60x110 me dy kate
Banak inoksi 70 x 150 me dy kat
Lavaman inoksi 120x70 me dy kate dhe 2 kosha me mishelator pofesional.
Peshore elektronike nga 1g deri ne 40kg.
40 pjata picash, 24 pjata sanduicash, 10 pjata pjetanc, 10 mbajtse letrash.
Lopate picash italjane gmetal 33x33.
Lopate inoksi italjane gmetal per te nzjerr picat.
10 Kuti per te mbajt picat ne frigorifer.
Kutia plastike per te mbajt ingredientet.
Ne qofte se i merrni te gjitha cmimi mund te diskutohet.


Anetari ID: 3

photo

Njoftimi ID: 2377