makineri te ndryshme paketimi Shkoder

Vegla Pune 04/04/2021 11:14 Post ID: 30299


Pagesa 300 Leke
Qyteti - Zona Shkoder - Qender
Adresa Rruga Bujar Bishanaku, shkoder, Albania - Harta
Lexime 17

kryesisht jane makineri te reja
por dhe me porosi
cmimet variojne nga 300 000 lek deri ne 600 000
te gjtha keto te nevociushme
1- printer per datat e skadences
2-printer dore dixhital per data dhe artikujt
3-makineri per kokoshka me korent
4-makineri per etiketimin e shisheve

Anetari ID: 8224

photo

Njoftimi ID: 30299