Transformator 100 KV Durres

Vegla Pune 26/03/2021 11:40 Post ID: 29614


Pagesa 1,300 Euro
Qyteti - Zona Durres - Zone Periferike
Adresa Rruga Gjiri i Lalzit, Durres, Albania - Harta
Lexime 15

Shitet transformator 100 KVA per rrjet 10.000 KV i kompletuar me thika, siguresa dhe konstruksion mbajtes. I perdorur vetem 2 vjet.
Anetari ID: 7573

photo

Njoftimi ID: 29614