Gjenerator Plazme Hypetherm 3070 Tirana

Vegla Pune 22/02/2021 17:30 Post ID: 27269


Pagesa 7,000 Euro
Qyteti - Zona Tirana - Vore
Adresa Rruga Vore Marikaj, Vore, Albania - Harta
Lexime 16

SHITET PLAZMA PER PRERJE LLAMARINE HYPERTHERM 3070 HD + GAS CONSOL + KOMPLET KAVOSH DHE TUBASH TORCE + RHV FREKUENCE + TORCE.

E PERDORUR GJENDJA SHUME E MIRE. TRASHESIA E PRERJES SE LLAMARINES DERI 20MM.

Anetari ID: 7573

photo

Njoftimi ID: 27269