libra

Shitet Romani I Tristanit Dhe Izotes

Tirane | Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri Shitet romani i tristanit dhe izotes me cmim 1200 leke....
12/08/2020 20:56

Shitet Libri "leter Babait" I Franz Kafka

Tirane | Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri Shitet libri "leter babait" i franz kafka me cmim 450 leke ...
26/02/2020 10:14

Shitet Libri "makbethi" I William Shakespeare

Tirane | Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri Shitet libri "makbethi" i william shakespeare me cmim 1000 leke. ...
26/02/2020 10:01

Shitet Libri "vdekja E Nositit" E Lasgush Poradecit

Tirane | Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri Shitet libri "vdekja e nositit" e lasgush poradecit me cmim 800 leke...
25/02/2020 14:09

Shiten 3 Vëllime Te Autorit Jeronim De Rada

Tirane | Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri Shiten 3 vëllime te autorit jeronim de rada me cmim 1800 leke....
25/02/2020 13:59

Shitet Libri "rrno Vetem Me Tregue"

Tirane | Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri Shitet libri "rrno vetem me tregue" me cmim 1500 leke ...
25/02/2020 13:48

Shitet Libri Serra Shpirti I Pontit

Tirane | Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri Kur po kryhej dëbimi i armenëve nga trapezunda, në qershor të vitit 1915, një vajzë që ngjante sikur ta kishte pikturuar vetë zoti, strehohet për t'u fshehur në shtëpinë e një të panjohu...
25/02/2020 11:02

A doni te publikoni nje njoftim?

Publiko online. Eshte me e lehte se sa mendoni!
Dergo Njoftim