Arti i mobilimit, ofrojme sherbime si mobilimi i ambjentit, projektimi dhe implementimi, konsulence teknike etj. Tirane

Sherbime mobilerie 06/06/2022 13:51 Post ID: 1492


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Tirane - Zone Periferike
Adresa Tirana, Albania - Harta
Lexime 523

Ardeno është një kompani që operon në treg për më shumë se 20 vjet në prodhimin dhe përpunimin e drurit, me një gamë të gjerë të produkteve të tilla si elemente prej druri, karrige, tavolina, divan, kuzhina, dhoma të jetesës, dhoma gjumi dhe mobilje të personalizuara.

Përvoja jonë e punës në treg ka vendosur një markë unike, e cila përcjell besueshmëri, disponueshmëri dhe fleksibilitet.

Ajo që na veçon në tregjet tona vendase dhe të huaja është zgjedhja jonë e materialeve cilësore, përpunimi i tyre, orientimi drejt modeleve të reja, produkteve të dizajnuara me vëmendje të kujdesshme për detajet dhe shërbimin ndaj klientit. Ndihma jonë për klientët bazohet në parimin e të qenurit gjithmonë atje për klientët tanë në dispozicion të tyre.

Forca jonë qëndron në aftësinë tonë për të operuar makineri të teknologjisë së lartë dhe duke u kombinuar me produktet tradicionale. Njohuritë dhe teknikat moderne janë themeli mbi të cilin kemi ndërtuar reputacionin, besueshmërinë dhe suksesin tonë.

Shërbimet tona: Mobilimi i ambientit
Projektimi dhe implementimi
Konsulencë Teknike

Ejani pranë ambjeteve tona ku të ndiheni si në shtëpinë tuaj!

Adresa: Autostrada Tirane – Durres, Km 2, Rruga dytesore, Tirane, Albania
email : [email protected]