Mobileri MUCA Tirane

Sherbime mobilerie 17/11/2020 12:52 Post ID: 1481


Pagesa 500 Euro
Qyteti - Zona Tirane - Vore
Adresa Picar, Albania - Harta
Lexime 194

Mobileri MUCA nje kompani me rrenje te forta ne tregun Shqipetare qe nga viti 2001. Duke ofruar mobilim shtepiash dhe zyrash me varietetin me te larte ne form, ngjyra, materiale. Ofron staf te kualifikuar ne dispozicionin tuaj.

SHERBIMET qe ne ofrojme:

1)Projektim
2)Prodhim
3)Transport
4)Materiale Ndertimi

Adresa: Autostrada TR-DR, km 13 Picar, Vore, Tirana
email: [email protected]
Gjithashtu kontaktoni dhe ne numrin e celularit.

Anetari ID: 33

photo

Njoftimi ID: 1481