Pati Travel Agjensi Tirana

Sherbim Transporti dhe infrastrukture 14/02/2021 18:49 Post ID: 7532


Pagesa 50 Euro
Qyteti - Zona Tirana - Zone Periferike
Adresa Tirana, Albania - Harta
Lexime 1788

Pati Travel Agjensi

Agjensi udhetimi vajtje-ardhje Shqiperi-Austri-Gjermani-Belgjike dhe anasjelltas. Per orarin na kontaktoni !

Adresa: Bulevardi Blu
64 Bathorë, Tiranë, AlbaniaAnetari ID: 5

photo

Njoftimi ID: 7532