Globus Travel Tirana

Sherbim Transporti dhe infrastrukture 20/04/2020 00:28 Post ID: 7406


Pagesa 100 Euro
Qyteti - Zona Tirana - Rruga e Durresit/Zogu i zi
Adresa Tirana, Albania - Harta
Lexime 123

Globus Travel

Me një përvojë 15 vjeçare, e integruar tërësisht në politikat e zhvillimit të turizmit, në bashkëpunim të ngushtë me hotele të kategorisë së lartë të shërbimit, guida profesionale të liçensuara, marrëdhënie serioze me kompani të transportit rrugor, ajror dhe detar Globus Travel ka arritur tu sigurojë klientëve të saj paketa të standardeve më të larta në treg. Rezervimi pranë Globus Travel është një kontratë me vlerë morale dhe profesionale të patjetërsueshme dhe gjithmonë në favor të asaj që vlerësohet me e mira për klientin. Globus Travel realizojme paketa në çdo pikë të globit, nga destinacionet më të kërkuara deri në ato më ekzotiket duke vlerësuar saktësinë e detajeve dhe siguruar komoditet në çdo moment të udhëtimit nga nisja deri ne kthim. Globus Travel është një burim ofertash interesante për çdo kategori klienti dhe produkti. Eshte nje kombinim i deshirës dhe mundësisë për të krijuar klientë të kënaqur. Globus Travel analizon dhe punon për të ruajtur standardin e shërbimit. Ne jemi në kontakt të vazhdueshëm me atë që mendojnë klientët tanë jo vetëm para por edhe pas udhëtimit. Say Globus Think Travel.

PUSHIME VERORE DHE DIMERORE 

-Bileta avioni, siguracione, rezervim hoteli, paketa turistike verore dhe dimerore, ture individuale dhe grupe të organizuara, muaj mjalti etj

Adresa : Rr. Mine Peza, Tirana, AlbaniaAnetari ID: 5

photo

Njoftimi ID: 7406