Agjensi Udhetimi e themeluar prej 1998. Nder Tour-operatoret kryesore ne Shqiperi Tirane

Sherbim Transporti dhe infrastrukture 08/01/2020 01:10 Post ID: 1439


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Tirane - Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri
Adresa Rruga Mine Peza, Tirana, Albania - Harta
Lexime 190

👉Agjensia Turistike Union Travel co, ofron nje game te gjere te sherbimeve turistike. Ne plotesojme kerkesat dhe deshirat tuaja…

👉UNION Travel Co. Eshte themeluar ne vitin 1998. Regjistruar ne Gjykatene Tiranes dhe Anetare e Dhomes se Tregetise.

👉Synimi kryesor i kompanise ka qene dhe eshte ti sherbeje klienteve te saj me korrektesi, shpejtesi dhe cilesi. Sot Union travel eshte nje nga Tour-Operatoret kryesor ne Shqiperi si ne fushen e biletarise ashtu edhe ate te turizmit.


📍Adresa: Rruga “Mine Peza”, nr.2 Tirana – Albania