Agjensi Udhetimi “Helios Travel” Tirana

Sherbim Transporti dhe infrastrukture 12/02/2021 08:09 Post ID: 1387


Pagesa 100 Euro
Qyteti - Zona Tirana - Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo
Adresa Tirana, Albania - Harta
Lexime 526

HELIOS TRAVEL është nje kompani autobusash me qendër në Itali e cila ofron udhëtime me autobus nga Italia për në Shqipëri e anasjelltas.

Mbulojmë pjesën më të madhe të qyteteve italiane e shqiptare. Gjithashtu organizojmë udhëtime turistike për në Shqipëri e vejmë në dispozicion autobusat për udhëtime turistike në të gjithë Europën.

Përse te udhëtosh me HELIOS TRAVEL ?
Komoditet. Udhëtohet lirshëm dhe pa strese, pasi nuk duhet të zhvendosni valixhet tuaja si në rastet e trenave. Autobusi është me klimatizator, TV dhe i përgjigjet nevojave të ndryshme të udhëtarëve.
Kursen kohë dhe para. Çmimet përfshijne edhe udhëtimin me traget. Çmimi i udhëtimit është i barabartë me çmimet e trenit.
-
HELIOS TRAVEL ALBANIA
Qyteti : ELBASAN

+
+
+
+

Qyteti : TIRANE

+
+
+

Qyteti : DURRES
+

e-mail : [email protected]
skype : heliosofficaldurres

Anetari ID: 4

photo

Njoftimi ID: 1387