Pati Travel Agjensi Tirane

Sherbim Transporti dhe infrastrukture 27/09/2021 13:37 Post ID: 7532


Pagesa 50 Euro
Qyteti - Zona Tirane - Zone Periferike
Adresa Tirana, Albania - Harta
Lexime 5033

Pati Travel Agjensi

Agjensi udhetimi vajtje-ardhje Shqiperi-Austri-Gjermani-Belgjike dhe anasjelltas. Per orarin na kontaktoni !

Adresa: Bulevardi Blu
64 Bathorë, Tiranë, AlbaniaNjoftimi ID: 7532