Agjensi Funerale me sherbime brenda dhe jashte vendit. Lushnje

Agjensi Funerale 23/09/2022 11:01 Post ID: 7834


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Lushnje - Qender
Adresa Lushnje, Albania - Harta
Lexime 508

📣Sherbime Funerale "Gjoshi"⚰️

Sherbim dinjitoz, cilesor dhe te lire me tarifat me te lira ne treg. Historia ka treguar se ne caste ne te hidhura, njerezit e duhur ju lehtesojne dhimbjen prandaj na zgjidhni ne per te pasur ate qe ju kerkoni, dinjitet dhe cilesi.

Sherbime jashte dhe brenda vendit. 

Adresa: Lagjia Gafurr Muco, Lushnje