Evolve Studio Ofron Sherbime Marketingu per Biznesin tuaj Tirane

Sherbime it dhe marketing 21/05/2022 15:56 Post ID: 1340


Pagesa 100 Euro
Qyteti - Zona Tirane - Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri
Adresa Rruga Mine Peza, Tirana, Albania - Harta
Lexime 360

Mediat sociale jane nje mjet mjaft i fuqishem i komunikimit. Ato mund te ndihmojne kompanite te arrijne klientet shpejt dhe lehte. Kjo i ndihmon ato qe te rrisin pranine e tyre online.

Sherbimet qe ne ofrojme:

KRIJIMI I STRATEGJISE NE RRJETET SOCIALE

Ne ofrojme nje sere sherbimesh te konsulences per mediat sociale me vlere te larte permes se ciles ju ndihmojme te arrini rezultate te prekshme nga aktivitetet e tyre ne media sociale.

MARKETING NE RRJETET SOCIALE

Sherbimet tona te medias sociale jane efektive. Duke reklamuar permes mediave sociale, 100% e klienteve tane kane pare rezultate.

KRIJIMI I POSTIMEVE PER RRJETET SOCIALE

Ne ofrojme nje sere sherbimesh te shkrimit dhe postimit ne mediat sociale qe t'ju ndihmojne drejtperdrejt ose terthorazi te beni ofertat tuaja nepermjet rrjeteve sociale.

Adresa:
Rruga Mine Peza Pallati 2, Shkalla 3, K2, Ap1 (pas Bar Grand) Tirane AL, Tirane 1000, Albania

Telefon:
+

Email:
[email protected]