Klinike Dentare, siguron sterilitetin maksimal, perdorimi i materialeve me te mira ne treg. Tirane

Sherbime Shendetesore dhe Estetike 16/05/2020 04:33 Post ID: 9395


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Tirane - Ysberisht/Kombinat/Selite
Adresa Yzberisht, Tirana, Albania - Harta
Lexime 197

🦷Klinike Dentare "Prestige" 🦷ofron te gjitha sherbimet dentare me pajisje te teknologjise bashkekohore dhe mjeke te specializuar.

Koncepti i klinikes eshte "Slow dentistry"

👉Ofrojme:

🔹Mbushje estetike

🔹Piercing

🔹Estraksion dhemballe etj


👉Sigurojme per ju sterilitetin maksimal,perdorim materialet me te mira ne treg dhe modelojme pothuaj perfekt anatomine dhe estetiken e dhembeve tuaj!


📍Adresa : rruga Besim Alla,Ysberisht, Tirane Albania