Klinike Rehabilitimi Fizio - Logopedik Tirane

Sherbime Shendetesore dhe Estetike 16/05/2020 04:16 Post ID: 9393


Pagesa 1,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Laprake
Adresa Tirana, Albania - Harta
Lexime 57

🧬Klinikë Rehabilitimi Fizio - Logopedik🩺

👉Trajtohen çrregullimet e Neurozhvillimit si:

✅Çrregullimet e Gjuhës,

✅të Folurit dhe

âś…Komunikimit Autizmi

âś…Sindroma Down

âś…Prapambetja Mendore

✅Belbëzimi etj
Anetari ID: 5

photo

Njoftimi ID: 9393