Klinike Dermatologjike per sherbime dhe trajtime cilesore. Kontroll i lekures dhe nishaneve, Blv Gjergj Fishta Tirane

Sherbime Shendetesore dhe Estetike 03/10/2022 12:19 Post ID: 9070


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Tirane - Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo
Adresa Tirana, Albania - Harta
Lexime 3387

đź“ŁKlinike Dermatologjike Entela Shkodraniđź“Ł

Sherbimet tona 

Ne ofrojme sherbime dermatologjike, duke kontrolluar lekuren tuaj, me pas per ta trajnuar. 

👉Ofron keto sherbime:

  1. ✅Kontroll i lekures tuaj 

  2. âś…Kontrolli i nishaneve

  3. âś…Kontroll i problematikes se lekures

Trajtimet caktohen ne baze te problematikes dermatologjike qe ju shfaqni

👉Trajtimet tona: 

âś…K blue laser- Lazerterapia perdoret per funksione te ndryshme si djegia e skin tags, eleminimi i mases dhjamore tek kapilaret e syve etj.

âś…Pastrim fytyre- Nje pastrim i thelle i lekures me produktet Canova, me ane te alternimit me dore dhe hidrofacial-thithes.

âś…Botox- Elemino rrudhat e lekures tende, Botox injektohet tek rrudhat midis vetullave, ne pjesen e ballit, anash syve dhe anash buzeve.

âś…Produktet Canova- Produktet dermatologjike Canova, te cilat trajtojne fytyren tuaj per problematikat qe keni.

 

đź“ŤAdresa: Blv Gjergj Fishta, Tirane, Albania