Klinika Veterinare , Barnatore dhe nderhyrje kirurgjikale Tirane

Sherbime Shendetesore dhe Estetike 20/09/2022 22:32 Post ID: 80568


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Tirane -
Adresa Rruga Frederik Shiroka - Harta
Lexime 29

🐶😻Klinika jone ofron te gjitha sherbimet mjeksore veterinare te nevojshme per miqte tuaj te vegjel. Ajo ka gjithashtu nje mini sherbim te vogel "hotelerie", ku mund te qendrojne kafshet pas nderhyrjeve kirurgjikale ose gjate kurimit te nje semundjeje.

 Klinika  ofron nje "Program Shendeti per Kelyshet/Kotelet" (e njohur si Paketa e Kelysheve/Koteleve). Sherbimet e paketes ofrohen me 30% ulje. 

🔹 6-8 Jave Kontrolli klinik
Vaksina e pare Polivalente 
Trajtimi i krimbave
Fillon parandalimi i pleshtave/rriqnave
Hapja e Librezes Shendetesore

🔹10-12 Jave Kontrolli klinik
Vaksina e dyte Polivalente 
Trajtimi i krimbave
Vazhdon parandalimi i pleshtave/rriqnave


🔹14-16 Jave Kontrolli klinik
Vaksina e trete Polivalente 
Vaksina ndaj Terbimit
Trajtimi i krimbave
Vazhdon parandalimi i pleshtave/rriqnave

📨 [email protected][email protected]

📍Rr. Frederik Shiroka, Kompleksi tek ish fusha e zeze (prane supermarket KMY) Tirane,Albania