Klinika ADC (Ana Diagnostic Center) Tirane

Sherbime Shendetesore dhe Estetike 04/01/2021 16:21 Post ID: 2011

100 Euro

  • Klinika ADC (Ana Diagnostic Center)
  • Klinika ADC (Ana Diagnostic Center)


Pagesa 100 Euro
Qyteti - Zona Tirane - Zone Periferike
Adresa Tirana, Albania - Harta
Lexime 621

Klinika ADC (Ana Diagnostic Center)

Klinika qe ju mundeson sherbime Obstetrike- Gjinekologjike, Qender Fekondimi ( IVF), Laborator mjekesor Biokimik & mikrobiologjik.
Tek ne do te gjeni perkushtimin, profesionalizmin, kujdesin maksimal& stafin mjekesor qe do ju bej te ndiheni te respektuar dhe te vleresuar, duke na dhene besimin tuaj per zgjidhjen e problemit, per realizmin e endrres tuaj.

TRUST...COURAGE....HOPE......FATE...


Anetari ID: 3

photo

Njoftimi ID: 2011