Laborator Intermedica Tirane

Sherbime Shendetesore dhe Estetike 28/12/2020 16:26 Post ID: 1941

1,000 Leke

  • Laborator Intermedica
  • Laborator Intermedica


Pagesa 1,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja
Adresa Rruga Panorama, Tirana, Albania - Harta
Lexime 344

Laborator Intermedica, krijuar në qershor të vitit 1996, është një ndër laboratorët më të mëdhenj në Shqipëri, duke qenë i pari në llojin e tij i cili i është nënshtruar kushteve të akreditimit nga Qendra Kombëtare e Cilësisë dhe Akreditimit të Institucioneve Shëndetësore në Shqipëri.
 Ne kemi një partneritet strategjik me një numër laboratorësh prestigjozë jashtë vendit si Mayo Clinic dhe Ariosa Diagnostics në SHBA, In Vitro Lab, Bio Atriki dhe InterGenetics në Greqi si dhe një sërë bashkëpunimesh me laboratorët brenda vendit.
Me moton “Modern diagnostics for optimal therapy decisions”, ne mbetemi simbol i inovacionit dhe implementimit të analizave më të fundit, duke qënë edhe laboratori i parë që mundëson diagnostikimin molekular të alergjisë nëpërmjet punimit të testeve specifike të alergologjisë molekulare.

Adresa:Rr.Panorama, (pranë Hipotekës) Tirana, Albania 1001

Anetari ID: 3

photo

Njoftimi ID: 1941