Klinika Pro Life Tirane

Sherbime Shendetesore dhe Estetike 27/10/2020 15:01 Post ID: 1833

2,000 Leke

 • Klinika Pro Life
 • Klinika Pro Life


Pagesa 2,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Komuna e parisit
Adresa Rruga Nikolla Tupe, Tirana, Albania - Harta
Lexime 371

Klinika Mjekesore “Pro-Life”eshte pjese e grupit FEFA shpk, e licensuar nga Ministria e Shendetesise me date 24.07.2007 per ushtrim aktiviteti privat ne fushen e shendetesise dhe sherben si qender mjekesore diagnostikuese, kurative dhe rehabilituese. Ne kete klinike sherbejne nje ekip mjekesor multidisiplinore, shqiptare dhe te huaj

Ne Kliniken Pro Life diagnostikohen dhe kurohen keto semundje:

 • Semundjet e zemres dhe tensionit te larte te gjakut.
 • Semundjet onkologjike.
  Semundjet reumatizmale.
  Patologjite ortopedike.
  Varicet (Vena Varicosae) dhe fisurat anale.
  Semundjet nervore.
  Herniet diskale cervikale, torakale dhe lumbare.
  Spondeliatrozat e ndryshme.
  Paralizat dhe demtimet nervore.
  Urinimi i pavullnetshem tek femijet.
  Ulja e aftesise seksuale.
  In vitro (bebe ne epruvete).
  Steriliteti mashkullor e femeror.


 • Adresa: Rr. "Nilkolla Tupe". Nr.2, ish-Blloku, perballe Ambasades Daneze, mbi Qendren Tuttestetika, Tirane
  Email: [email protected]

Anetari ID: 3

photo

Njoftimi ID: 1833