ANASSA, KLINIKE DERMO-ESTETIKE & KIRURGJI RIKONSTRUKTIVE Tirana

Sherbime Shendetesore dhe Estetike 07/01/2020 23:26 Post ID: 1423


Pagesa 200 Euro
Qyteti - Zona Tirana - Kamez/Paskuqan/Babrru
Adresa Mbikalimi i Kamzes, Tirana, Albania - Harta
Lexime 249

ANASSA, KLINIKE DERMO-ESTETIKE & KIRURGJI RIKONSTRUKTIVE

Spitali Hygeia Tiranë hap për herë të parë Klinikën Dermo-Estetike & Kirurgji Rikonstruktive “ANASSA”.
Shërbim elitar, teknologji dhe teknika bashkëkohore në fushën e trajtimeve të bukurisë, për çdo moshë, femra dhe meshkuj, vijnë në një Klinikë të vetme, “ANASSA” nga Hygeia.
Ekselenca është ajo ç’ka Hygeia ofron jo vetëm në shërbime shëndetësore, por tashmë, edhe në trajtimet e bukurisë.

Sherbimet që gjeni pranë nesh:

Kirurgji Plastike & Rikonstruktive
Dermatologji
Njësia e trajtimit të Kancerit të Lëkurës
Proçedura Dermo-Estetike & Lazer

Na gjeni në adresën e mëposhtme:

Adresa: Km 01 i rrugës dytësore I Autostradës Tiranë - Durrës
email: [email protected]

Anetari ID: 3

photo

Njoftimi ID: 1423