SAN LUCA KLINIKE MJEKESORE Tirana

Sherbime Shendetesore dhe Estetike 25/03/2021 17:04 Post ID: 1421


Pagesa 150 Euro
Qyteti - Zona Tirana - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Rruga e Kavajes, Tirana, Albania - Harta
Lexime 309

San Luca Klinikë Mjekësore

Të Obliguar për të Dhënë Kujdesin më të Mirë!

Klinika San Luca, e pozicionuar në zemër të qytetit të Tiranës, ju ofron një gamë të gjerë shërbimesh mjekësore klinike dhe kirurgjikale.
Klinika jonë ka në përbërje të saj dy departamente. Departamenti klinik ofron një gamë të gjerë shërbimesh me profesionistët më të mirë të shëndetit, ku përfshihen:
- Gjinekologji
- Obstetrike
- Imazheri ekografike
- Hematologji
- Endokrinologji
- Fibrogastroskopi
- Kolonoskopi
- Gastrohepatologji
- Kirurgji abdominale
- Kirurgji vaskulare
Departamenti ynë i mjekësisë estetike ofron mbi 70 shërbime me teknologjinë e fundit laser nga duart e mjekëve të trajnuar dhe certifikuar.

Rezervo konsultën tënde!

Adresa:Rruga e Kavajës, nr. 50, Tirana, Albania
Kontaktoni në numrin e celularit.

Anetari ID: 3

photo

Njoftimi ID: 1421