Klinike e specializuar per Obstetrike-Gjinekologji Tirane

Sherbime Shendetesore dhe Estetike 16/09/2022 20:18 Post ID: 1411


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Tirane - Brryli/Rruga Bardhyl
Adresa Rruga Bardhyl, Tirana, Albania - Harta
Lexime 605

Klinika Gjinekologjike Dr. Kozeta


Specialitetet:
Obstetrike-Gjinekologji

Procedurat: Egzaminimet gjinekologjike, ekografi gjinekologjike dhe obstetrikale, kolposkopi, planifikim familjar, nderhyrje gjinekologjike


Vizitoni per me shume websiten tone: http://www.drkozeta.com/ Shpresoj dhe uroj qe ky website t’ju vije ne ndihme vajzave, femrave shqiptare, per te kuptuar me mire çdo problem shendetesore qe ka lidhje me organet riprodhuese dhe per ti dhene kujdesin e duhur shendetit te tyre.


Ju faleminderit per besimin tuaj!

Ju mirepresim!


Adresa:
Adresa: Rruga "Bardhyl", Pallati "PROGEEN 2", Shk. 1, Kt. 1, Njesia 2, Tirane.
Tel.: +355 (0) 42 211 211