Qendra Orthodhokse Diagnostike 'Ungjillezimi' Tirane

Sherbime Shendetesore dhe Estetike 14/01/2021 12:27 Post ID: 1398

100 Euro

  • Qendra Orthodhokse Diagnostike 'Ungjillezimi'


Pagesa 100 Euro
Qyteti - Zona Tirane - Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja
Adresa Rruga e Dibres, Tirana, Albania - Harta
Lexime 302

Nje qender e nivelit bashkekohor, ne zemren e Tiranes dhe te gjithe Shqiperise, e kompletuar me personel mjekesor te perzgjedhur, Akademike, Profesore dhe mjeke te njohur dhe e pajisur me aparate te teknologjise se fundit, ka si objektiv dhe mund te ndryshoje konceptin tuaj mbi shendetin.

Ne nje ambient njerezor, te ngrohte dhe miqesor, mund te ndjeheni te sigurt dhe te qete, sepse kujdesi per shendetin tuaj ndodhet ne duar te afta.

Tek ne do gjeni sherbimet e meposhtme:
Alergologji
Check up
Dermatologji
Gastroenterologji
Gjinekologji
Kardiologji
Sektori Klinik
Sektori Paraklinik
Stomatologji
Tomografia e Kompjuterizuar (Scaner)

Adresa: Rruga “Dibres”, (Nr. 159) ND. 110 H7, Tirana, Albania

E-mail [email protected]

Per çdo informacion me te detajuar na kontaktoni ne adresen e e-mailit lart
Anetari ID: 3

photo

Njoftimi ID: 1398