Klinika dentare me garanci 5 vjecare Tirane

Sherbime Shendetesore dhe Estetike 13/09/2022 16:44 Post ID: 11186


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Tirane - Kamez/Paskuqan/Babrru
Adresa Tirana, Albania - Harta
Lexime 259

🦷Klinika LoriDent🦷

Mundohemi për më të mirën

👉Klinika Lorident ju ofron sherbim cilesor ne te gjitha fushat e stomatologjise, cmime konkuruese dhe korektesi maximale.

Ofrojme:

🔹Ure metal-porcelan

🔹Ekstraksion (heqje) dhemballe

🔹Invisalign ose drejtimin e dhembeve me metoden e padukshme. Maskerinat transparente jane me praktike dhe me te tolerueshme per pacientin. Mund t'i hiqni kur ushqeheni dhe larja e dhembeve e perdorimi i i fillit dentar nuk eshte me problem per ju.

 🔹 e shume sherbime te tjera.

Garancia 5 vjecare per cdo punim.

📍Adresa: Paskuqan 1 1001 Tirana, Albania