Klinika e Syve prej vitit 2009, me mjek te specializuar per nderhyrje me lazer Tirane

Sherbime Shendetesore dhe Estetike 03/10/2022 11:55 Post ID: 11181


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Tirane - Komuna e parisit
Adresa Komuna e parisit - Harta
Lexime 6487

Klinika jone eshte krijuar ne Janar te vitit 2009 nga Dr. Kastriot Borici, I cili qe prej vitit 2005 pervec punes ne Stamboll,Turqi gjendet dhe ne Shqiperi duke ofruar sherbim me profesionalizmin me te larte. 


👉Sherbimet e klinikes 

👁Vizita okulistike 

👁Nderhyrje me laser 

👁Operacione me metoda moderne 


📍Adresa : Rr Medar Shtylla ( Komuna e Parisit) 1000 Tirana, Albania