Klinika Pediatrike Diamant Tirana

Sherbime Shendetesore dhe Estetike 07/02/2021 00:22 Post ID: 10873


Pagesa 1,000 Leke
Qyteti - Zona Tirana - Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe
Adresa Tirana, Albania - Harta
Lexime 245

đź“ŁKlinika Pediatrike Diamant ndodhet perballe Parlamentit. Ajo ofron vizita pediatrike per specialitete te ndryshme nga Mjek specialist e profesionist. Kryen ekografi te ndryshme dhe ekzaminime laboratorike.

đź“ŤAdresa: Rr. “George W.Bush” (perballe parlamentit)
Anetari ID: 5

photo

Njoftimi ID: 10873