Klinika Mjekesore NDREU Durres

Sherbime Shendetesore dhe Estetike 24/12/2020 16:51 Post ID: 10605

1,000 Leke

  • Klinika Mjekesore NDREU


Pagesa 1,000 Leke
Qyteti - Zona Durres - Qender
Adresa Durres, Albania - Harta
Lexime 122

🩺Klinika Mjekesore NDREU🩺

👉Klinike mjekesore dhe radiologjike. Tek ne mund te beni grafi te llojeve te ndryshme,spirometri,testin Mantoux per tuberkulozin ,echo abdominale,te carotideve,doppler te anesive te poshtme,konsulta pneumologjike.

📍Adresa  :  Rruga Kasem Durresi P 1011 Al Durrës

Anetari ID: 5

photo

Njoftimi ID: 10605