Klinika Biomed Tirane

Sherbime Shendetesore dhe Estetike 13/01/2021 12:27 Post ID: 10494

1,000 Leke

  • Klinika Biomed


Pagesa 1,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Rruga Dritan Hoxha
Adresa Tirana, Albania - Harta
Lexime 77

Klinika Biomed 

Ortopedia dhe trauma sportive, reumatologjia dhe patologjite autoimune, psikologjia, imazheri, grafi digitale, laborator mjekesor etj

Adresa: rruga Dritan Hoxha, Pallatet Hawaii, Tirane, Albania 


Anetari ID: 5

photo

Njoftimi ID: 10494