Klinika Gjinekologjike LINDI Tirane

Sherbime Shendetesore dhe Estetike 16/12/2020 15:15 Post ID: 10319

1,000 Leke

  • Klinika Gjinekologjike LINDI


Pagesa 1,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja
Adresa Rruga e Barrikadave, Tirana, Albania - Harta
Lexime 86

📣Klinika Gjinekologjike LINDI🩺

👉Sherbimet :

  • ✅Ndjekje Shtatzenie
  • ✅Eko Gjinekologjike
  • ✅Eko Obstetrikale
  • ✅Vizite Gjinekologjike
  • ✅Kolposkopi
  • ✅Pap Test
  • ✅Analiza Laboratorike
  • ✅Nderprerje Shtatzenie
  • ✅Trajtim Infertiliteti

📍Adresa : Rruga e Barrikadave, pas Maternitetit ” Mbreteresha Geraldine”, 50 metra larg unazes
Anetari ID: 5

photo

Njoftimi ID: 10319