Klinika Mjekesore Ikeda Tirane

Sherbime Shendetesore dhe Estetike 14/01/2021 10:26 Post ID: 10200

1,000 Leke

  • Klinika Mjekesore Ikeda


Pagesa 1,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio
Adresa Tirana, Albania - Harta
Lexime 633

šŸ“£Klinika MjekĆ«sore IkedašŸ“£

šŸ‘‰Klinika Ikeda: Vizita Mjekesore; Laborator: Klinik-Biokimik; Bakteriologjik; Histologjik; Markues Tumoral; Ekografi; Kardiologji; Radiologji; Kirurgji.

šŸ“Adresa: Rruga Kongresi i Manastirit 1005 Tirana, Albania
Anetari ID: 5

photo

Njoftimi ID: 10200