Klinika Hipokratio Korce

Sherbime Shendetesore dhe Estetike 11/12/2020 10:13 Post ID: 10195

1,000 Leke

  • Klinika Hipokratio


Pagesa 1,000 Leke
Qyteti - Zona Korce - Qender
Adresa Korce, Albania - Harta
Lexime 379

đź“ŁKlinika Hipokratio

👉Qendra Mjekesore Hipokratio funksionon ne Korce prej me shume se 10 vitesh. Ajo ju vjen ne ndihme me te gjitha llojet e ekzaminimeve te certifikuara sipas 'PASTER' Rinovimi i njohurive permes seminareve nga qendra te njohura si :OLYMPUS-ROCHE-BAYER


Anetari ID: 5

photo

Njoftimi ID: 10195