Klinike me staf te specializuar dhe Oftalmo-kirurgun e mirenjohur Vlore

Sherbime Shendetesore dhe Estetike 11/09/2022 13:49 Post ID: 10194


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Vlore - Qender
Adresa Vlore, Albania - Harta
Lexime 935

🔬KLINIKA ALBRUS👁

👉Klinika ofron

🔹Diagnoze Precize - Ekzaminimet periodike te syrit jane nje pjese e rendesishme e kujdesit shendetesor. Shume probleme te syrit dhe te shikimit nuk kane shenja apo simptoma dhe si rezultat njerezit jane te pavetedijshem qe problemi ekziston.

🔹Kirurgjia e Syrit - Klinika jone ofron kirurgjine e kataraktit, glaukomes, palstiken e shume sherbime te tjera.

🔹Optika - Zgjedhja e lenteve dhe e skeletit te syzeve eshte nje zgjedhje personale. Nje varietet mundesish ju ofrohen nga klinika jone qe i pershtaten jo vetem nevojes mjeksore, por gjithashtu dhe preferences suaj te modes. Klinika ALBRUS e ben zgjedhjen tuaj me te lehte. Klinika jone eshte partner me rrjetin e OTTICABRUNA

📍Adresa: Rr. Mato Robi 9001 Vlorë, Albania