Klinike Dentare me doktore te specializuar ne kirurgji Tirane

Sherbime Shendetesore dhe Estetike 24/09/2022 04:16 Post ID: 10096


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Tirane - Rruga e Durresit/Zogu i zi
Adresa Tirana, Albania - Harta
Lexime 246

🦷Klinika Dentare Dr.Fatmir Lela🦷

👉I specializuar ne :

🦷 Kirurgji orale

🦷 Implantologji

🦷Stomatologji restauruese

🦷 Stomatologji estetike

-Rezervoni konsulten tuaj -

📍Rruga e  Durrësit