Klinika Dentare Begaj Tirana

Sherbime Shendetesore dhe Estetike 26/01/2021 12:50 Post ID: 10015


Pagesa 1,000 Leke
Qyteti - Zona Tirana - Rruga e Durresit/Zogu i zi
Adresa Rruga e Durresit, Tirana, Albania - Harta
Lexime 102

šŸ¦·Klinika Dentare BegajšŸ¦·

šŸ‘‰IMPLANTOLOGJI ORTODONTI PROTEZE (fikse dhe mobile) KONSERVATIVE ENDODONTI PARADONTOLOGJI KIRURGJI ORALE FILLERS(ac.ial).

šŸ“Adresa : Rruga e Durresit, Pallati 126,Shk 1,Ap 5 01001 Tirana, Albania

Anetari ID: 5

photo

Njoftimi ID: 10015