Zyre avokatie, asiston me sherbime ligjore, financiare prej disa vitesh. Tirane

Sherbime Juridike 05/08/2022 12:40 Post ID: 9714


Pagesa Me Marreveshje
Viti i themelimit 0
Ceshtje Penale te fituara 100%
Ceshtje Civile te fituara 100%
Ceshtje Administrative te fituara 0.00%
Ceshtje Familjare te fituara 0%
Qyteti - Zona Tirane - Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo
Adresa Kullat Binjake Tirane, Bulevardi Deshmoret e Kombit, Tirana, Albania - Harta
Lexime 886

VISION Consulting Albania eshte nje zyre avokatie e cila ushtron aktivitetin e saj prej disa vitesh ne Tirane.

Ekipi yne i avokateve dhe konsulenteve ju asiston me sherbime ligjore, financiare dhe jo vetem per cdo nevoje te biznesit tuaj.
Perfaqesojme dhe mbrojme interesat tuaja prane cdo gjykate ne Republiken e Shqiperise.

Nese keni nevoje per nje avokat/keshilltar ligjor mos hezitoni te na kontaktoni.

Website: https://visionconsultingalbania.com/
Email: [email protected]