Zyre Avokatie Tirane

Sherbime Juridike 22/08/2022 18:58 Post ID: 4779


Pagesa Me Marreveshje
Viti i themelimit 2000
Ceshtje Penale te fituara 95%
Ceshtje Civile te fituara 95%
Ceshtje Administrative te fituara 95.00%
Ceshtje Familjare te fituara 95%
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Rruga “Muhamet Gjollesha” - Harta
Lexime 966

 Zyre Avokatie me nje pervoje 20 vjecare ne fushen e drejtesis ,ofron sherbime te shpejta dhe efikase per zgjidhjen e problemeve tuaja ligjore. 

ZyreAvokatie.org ofron per te gjithe ju sherbimin e heqjes dhe verfikimit te espulsit per zonen schengen.

Sherbimi ofrohet ne kohen me te shpejte te mundshme dhe me seriozitetin dhe profesionalizmin maksimal.

Adresa :Rruga “Muhamet Gjollesha” Pll 18, Shk 6, Ap 36, Kati i dyte – Tirane

Tirana, Albania

Cel: