Sherbime ligjore, garantojme paraprakisht nje perfaqesim profesional avokatie Tirane

Sherbime Juridike 08/08/2022 14:11 Post ID: 1372


Pagesa Me Marreveshje
Viti i themelimit 0
Ceshtje Penale te fituara 100%
Ceshtje Civile te fituara 100%
Ceshtje Administrative te fituara 0.00%
Ceshtje Familjare te fituara 0%
Qyteti - Zona Tirane - Stacioni trenit/Rruga e Dibres/5 Maji/Medreseja
Adresa Rruga Panorama, Tirana, Albania - Harta
Lexime 705

Proçedurat e falimentimit për nga vetë kompleksiteti që ka ligji si në kontekstin procedurial ashtu dhe material, paraqesin domosdoshmërinë e përfaqësimit në gjykatë nga një avokat i cili është e specializuar në këtë fushë.

Mungesa e përfaqësimit apo një përfaqësim nga një avokat jo ekspert të fushës ka sjellë shpesh aspekte negative.

Duke iu referuar këtyre aspekteve, studio AlbanianBIS mundëson përfaqësimin me avokatë për:

1)Hartimin e kërkesë padisë dhe paraqitjen e saj në gjykatë.
2)Përfaqësimin në gjykatë në seancat gjyqësore.
3)Përfaqësimin dhe ndjekjen e proçeseve gjyqësore që lidhen me proçedurën e falimentimit si palë e paditur apo paditës.

Studio AlbanianBIS garanton paraprakisht një përfaqësim profesional avokatie dhe relaton paraprakisht mundësitë e suksesit para çdo proçedure gjyqësore.


Për më shumë kontaktoni:
Shoqëria AlbanianBIS ndodhet në Tiranë pranë hipotekës. Rruga Panorama, Pall. Sara-EL. Shk I / I
Email: [email protected]