Sherbime konsulence ligjore dhe avokatie “Shala &Partners” Tirane

Sherbime Juridike 07/05/2021 15:20 Post ID: 1370


Pagesa 150 Euro
Qyteti - Zona Tirane - Rruga e Durresit/Zogu i zi
Adresa Rruga e Bogdaneve, Tirana, Albania - Harta
Lexime 399

“Shala &Partners” është një zyrë e kompletuar dhe angazhuar për të dhënë konsulencën e duhur për klientët e saj në çështjet e tyre.Eshtë e liçencuar në mënyrë të rregullt për të ofruar shërbime juridike dhe avokatie në Shqipëri dhe me gjërë. Çeshtjet qe kane subjektet si : individët, kompanitë , bizneset, organizatat etj do te gjejne zgjidhje dhe cilesine me te larte te sherbimit ligjor.

Pranë nesh çdo biznes mund te gjeje informacionin dhe shërbimin e duhur dhe efektiv për problematikat e tij dhe jo vetëm.
1)Shërbime ligjore në fushën e Biznesit
2)Shërbime Ligjore për “Qendrën Kombëtare e Biznesit”

Për cdo informacion na kontaktoni nëpërmjet telefonit apo ne email.

Adresa: Rruga “Bogdanëve” Pallati 32, Zyra 4, Tiranë, Shqipëri, 1001

E-Mail: [email protected]

Anetari ID: 3

photo

Njoftimi ID: 1370