Zyre Avokatie Tirane

Sherbime Juridike 05/05/2021 21:30 Post ID: 4779


Pagesa 50 Euro
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Rruga “Muhamet Gjollesha” - Harta
Lexime 475

 ZyreAvokatie.org me nje pervoje 20 vjecare ne fushen e drejtesis ,ofron sherbime te shpejta dhe efikase per zgjidhjen e problemeve tuaja ligjore. 

ZyreAvokatie.org ofron per te gjithe ju sherbimin e heqjes dhe verfikimit te espulsit per zonen schengen.

Sherbimi ofrohet ne kohen me te shpejte te mundshme dhe me seriozitetin dhe profesionalizmin maksimal.

Adresa :Rruga “Muhamet Gjollesha” Pll 18, Shk 6, Ap 36, Kati i dyte – Tirane

Tirana, Albania

Cel:
Njoftimi ID: 4779