14146273121055

Avokat Dhe Konsulence Ligjore Tirane

Tirana | 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes Zyra jone ofron sherbime juridike dhe ndihmon ata persona që kanë probleme ligjore nga me te ndryshmet. ne mund të japim ndihmë ligjore në fusha të tilla si çështje penale, çështje pronash, ...
12/01/2021 16:30

Avokat Ermal Markaj

Tirana | Rruga e Durresit/Zogu i zi Konsulence dhe perfaqesim ligjor per ceshtjet doganore, tatimore, administrative, penale, civile, ne gjykaten e shkalles se pare dhe gjykaten e apelit.adresa :zogu i zi (sheshi karl topia), qendra e b...
12/01/2021 12:44

Zyre Avokatie Ofron Sherbime Te Shpejta Dhe Efikase Per Zgjidhjen E Pr

Tirana | 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes  zyreavokatie.org me nje pervoje 20 vjecare ne fushen e drejtesis ,ofron sherbime te shpejta dhe efikase per zgjidhjen e problemeve tuaja ligjore. zyreavokatie.org ofron per te gjithe ju sherbimin e...
09/01/2021 12:32

Studio Ligjore "tp & Partners" -ofrojme Avokat Per çeshtje Penale Dhe

Tirana | 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes Studio ligjore "tp dhe partners"ofrojme avokat per çeshtje penale dhe civile, te te gjitha llojeve.ofrojme avokat duke ju perfaqesuar ne te gjitha çeshtjet qe kane te bejne me aksidentet automobilis...
06/01/2021 19:17

Zyre Juridike (avokatie) Ofron Konsulence Ligjore

Tirana | Komuna e parisit Zyre juridike (avokatie) ofron konsulence ligjore per ceshtje te ndryshme civile, tregtare dhe administrative si dhe perfaqesim perpara organeve gjyqesore. nese keni çeshtje te cilat mendoni qe duhet...
06/01/2021 10:43

Sherbime Ligjore “kodhelaj” Ofron Sherbime Juridike

Tirana | 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes Sherbime ligjore “kodhelaj” ofron sherbime juridike dhe ndihmon ata persona që kanë probleme ligjore nga me te ndryshmet.ne mund të japim ndihmë ligjore në fusha të tilla si çështje penale...
05/01/2021 13:08

Studio Ligjore A. Kukeli

Tirana | Lumi Lana/ Bulevard Studio ligjore është e specializuar në trajtimin gjyqësor dhe/ose jashtëgjyqësor të praktikave të dëmit jo-kontraktor dhe/ose kontraktor që rrjedhin nga aksidentet automobilistike, kontratat...
27/12/2020 11:03

Avokat Studio Ligjore ''koca Law

Tirana | Astiri/Unaza e re/Teodor Keko Avokat studio ligjore ''koca law". - civile - penale - familjare - administrative - Çeshtje ekspulsi - deportimi - interpoli cel; 0693020000 ...
16/12/2020 14:32

Studio Ligjore Avokatie

Tirana | 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes 📣sherbime avokatie penale civile familjare administrative tregtare📣 ...
29/10/2020 12:00

Shërbime Konsulence Ligjore Dhe Avokatie “shala &partners”

Tirana | Rruga e Durresit/Zogu i zi “shala dhepartners” është një zyrë e kompletuar dhe angazhuar për të dhënë konsulencën e duhur për klientët e saj në çështjet e tyre.eshtë e liçencuar në mënyrë të rregullt pë...
31/08/2020 16:55

Studio Ligjore Shametaj

Tirana | Lumi Lana/ Bulevard Studio ligjore “hsh dheamp; partners”, ofron konsulecë ligjore dhe përfaqësim përpara të gjitha gjykatave, në të gjitha shkallët e gjykimit.sherbimet tona perfshijnedhenbsp;nje fushe te gj...
27/08/2020 15:14

Studio Ligjore "duraj" Ofron Sherbime Ligjore Me Perkushtim Maksimal D

Tirana | 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes Studio ligjore "duraj" e zhvillon aktivitetin e saj në tiranë, durres, elbasan si dhe në qytetet kryesore të shqipërisë duke ofruar shërbime ligjore me përkushtim maksimal dhe profesional. ne ...
27/08/2020 15:12

Notere- Viola Petani

Durres | Qender Zyra ofron asistence dhe veprime me pasurite e paluajtshme, ne te drejten per tregtaret dhe shoqerite tregtare, ne te drejten familjare, ne te drejten civile, trashegimore, bankare, etj.1. konsulence ...
24/08/2020 16:46

Tirane, - Avokat- Zyre Ligjore - Zyre Avokatie -vision Consulting Alba

Tirana | Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo Vision consulting albania eshte nje zyre avokatie e cila ushtron aktivitetin e saj prej disa vitesh ne tirane. ekipi yne i avokateve dhe konsulenteve ju asiston me sherbime ligjore, financiare dhe ...
24/08/2020 12:20

Zyre Avokatie Tirane

Tirana | Rruga e Durresit/Zogu i zi Zyra jone ofron mbrojtje ligjore per ceshte civile dhe administrative si dhe keshillim ligjor. zyra drejtohet nga znj.n. kondi juriste me eksperience te gjate. do t'ju luteshim qe ta shikonit zyren to...
18/08/2020 20:30

Shërbime Avokatie (përfaqësim Në Gjykatë)

Tirana | Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja Proçedurat e falimentimit për nga vetë kompleksiteti që ka ligji si në kontekstin procedurial ashtu dhe material, paraqesin domosdoshmërinë e përfaqësimit në gjykatë nga një avokat i cili ...
04/08/2020 12:20

Avokat

Tirana | 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes 📣sherbime avokatie penale civile familjare administrative tregtare📣 ...
25/05/2020 13:09

Studio Ligjore “avokat Besnik Qira”

Tirana | Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja Objektivi i studios ligjore “avokat besnik qira” është të bëhet një pikë referimi për klientët, të cilët kërkojnë në çdo moment asistencë ligjore profesionale, zgjidhje të probleme...
25/02/2020 11:01

Permbaruesi Gjyqesor Privat Ermir Seri Godaj

Tirana | Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri Permbaruesi gjyqesor privat ermir seri godaj, i certifikuar nga ministri i drejtesise me certifikate nr.82 dhe, i pajisur me nr. nipti l21716022ldhenbsp; dhenbsp; dhenbsp; dhenbsp; dhenbsp; dhenbsp;dh...
25/02/2020 10:49

Studio Ligjore Petani

Durres | Qender ...
12/01/2020 19:47

A doni te publikoni nje njoftim?

Publiko online. Eshte me e lehte se sa mendoni!
Dergo Njoftim