Kompani gjelberimi dizenjon, nderton dhe miremban kopshtin dhe oborrin tuaj Tirana

Environment maintenance 06/05/2022 12:57 Post ID: 66980


Payment

By Agreement

City - Zone Tirana - Zone Periferike
Address VORE - Maps
Reads 213

๐ŸŒธ DEAN 09 KOMPANI GJELBERIMI

โœ… Dizenjojme, ndertojme dhe mirembajme Kopshtin dhe oborrin tuaj me cilesi dhe garanci fale eksperiencen tone shume vjecare 

โœ”๏ธ Ofrojme sherbimet e meposhtme:
๐Ÿ’  Mirembajte Kopshti periodikisht.
๐Ÿ’  Mirembajtje Kopshti sezonal.
๐Ÿ’  Mirembajtje Kopeshti ditor (prerje ligustrash, krasitke pemesh, pastrim te Kopshtit, etj.)
๐Ÿ’  Mirembajtje dhe dekorim oborresh (lule, bime, peme dekorative dhe peme frutore)
๐Ÿ’  Dizenjim i Kopshteve dhe oborreve me lule dhe bime frutore dhe dekorative

๐Ÿ“ Adresa: Tirane

๐Ÿ“ฒ Per cdo informacion mos hezitoni te kontaktoni!
Ju mirepresim te na kontaktoni !

shtepi me qerashtepi ne shitjenjoftime punemakina ne shitje